Lego bouwen bij De Kei

Deze kerstvakantie ben je welkom om gezellig te komen bouwen bij De Kei.
Wij zorgen voor de Lego.
Als jij zorgt voor de inspiratie, dan komt het goed!

Meld je snel aan, want vol=vol!

 

Wanneer:           Vrijdag 5 januari

Hoe laat:             10.00 tot 12.00 uur

Voor wie:            Welkom van 4 tot 14 jaar

Kosten:                Vrije gift is welkom, zodat we leuke activiteiten kunnen blijven organiseren.

 

Voor meer informatie, neem contact op met Irina Bosman (0620545544).

 

Let op:

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail van De Kei, neem contact op met communicatie@dekeisteenderen.nl als dit niet zo is.

Voorwaarden:

  • Bij aanmelding ga je akkoord met het volgende:
    Wanneer je onverhoopt niet kan op de datum van de door jou geboekte activiteit , maak dan iemand anders blij door je ticket weg te geven of door te verkopen. Is dit een probleem neem dan contact op met De Kei.
    Wanneer er van de kant van De Kei wordt geannuleerd zal er een nieuwe datum worden aangeboden. Mocht deze nieuwe datum niet uitkomen, dan graag even overleggen met De Kei over eventuele geldteruggave.
  • Let op: vanuit de Kei laten wij graag zien waar we mee bezig zijn. Tijdens onze activiteiten worden daarom soms foto’s gemaakt. Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met beeldmateriaal en we plaatsen bij foto’s geen namen. Maar we vinden het belangrijk om jouw toestemming te vragen voor het gebruik de foto’s. Met je aanmelding vragen we daarom vooraf toestemming voor het gebruik van eventueel gemaakt beeldmateriaal. Wanneer je niet wilt dat er foto’s worden gebruikt, graag even contact met ons opnemen. Dan houden we hier rekening mee.
Tags: