Lezing: Breinjuf

Lezing: Het brein van de opvoeder door Breinjuf Constance Laout.

BREINBEWUST ONTWIKKELEN (met het kind in gedachten)

“We leren kinderen bewust wat we weten en onbewust wie we zijn”.

Werken of leven met kinderen neemt een enorm grote verantwoordelijkheid met zich mee.
Omdat met alles wat je doet of zegt, jij het brein van elk kind onontkoombaar beïnvloedt met jouw kennis, ervaring, houding en mening.
Het is daarom belangrijk dat je weet hoe jouw brein werkt, wie je bent en wat je kunt doen om bewust het kinderbrein te ontwikkelen met, voor hen, positieve, constructieve, prettige en heldere input.

Als de ouders en leerkrachten van Breinjuf hadden geweten wat ze nu weet, had ze wel wat dingen anders gedaan voor zichzelf. Gelukkig ben je nooit te oud om te leren, want je brein is ook op oudere leeftijd in staat om informatie op te nemen en deze toe te passen.
Breinjuf geeft op 13 april een interactieve lezing in de Kei in Steenderen aan iedereen die met kinderen werkt of leeft. Ze zal je vertellen hoe je je brein bewust kunt ontwikkelen met het kind in gedachten.
Je leert over de basiswerking van het brein en wat je kunt doen om jouw brein zo goed mogelijk te kunnen gebruiken. Breinjuf neemt je mee in de neurowetenschappen aan de hand van praktische voorbeelden. Ze maakt het niet ingewikkeld, een aantal zaken zullen zelfs een aha- Erlebnis bij je oproepen. De kunst is echter om de kennis die je krijgt goed te doorgronden en door veel te oefenen. Dan zul je in staat zijn je brein veel bewuster te gebruiken en daardoor ervoor te zorgen, dat elk kind zich optimaal kan ontwikkelen tot een gelukkig en prachtig mens.

Hier de link naar haar website.

Bij aanmelding ga je akkoord met het volgende:
Wanneer je onverhoopt niet kan op de datum van de door jou geboekte activiteit , maak dan iemand anders blij door je ticket weg te geven of door te verkopen. Is dit een probleem neem dan contact op met De Kei.
Wanneer er van de kant van De Kei wordt geannuleerd zal er een nieuwe datum worden aangeboden. Mocht deze nieuwe datum niet uitkomen, dan graag even overleggen met De Kei over eventuele geldteruggave.