KeiKids Elfstedenspeurtocht

Doe je mee? Op zondag 6 maart organiseren we vanuit KeiKids een speurtocht met het thema Elfstedentocht in Steenderen voor de basisschooljeugd uit de omgeving. Je kunt met jouw groep/gezin/bubbel meedoen wanneer je je  via het aanmeldformulier hieronder inschrijft. Op zondag 6 maart kun je tussen 13.00 uur en 15.00 uur bij De Kei de uitleg, het invulformulier en de plattegrond voor de speurtocht ophalen.

Op de plattegrond vind je het gebied waarbinnen je op zoek kunt gaan naar de “Elf Steden”.  De plaatsnaambordjes vind je verspreid door Steenderen achter de ramen van 11 huizen.

Naast het plaatsnaambordje hangt ook een letter of cijfer. Deze letters en cijfers kun je invullen op het wedstrijdformulier. Naast de “Elf Steden” zijn er in het dorp ook twee stempelposten te vinden. Je doet hier een opdracht en wanneer je deze hebt volbracht, krijg je een stempel.

Heb je alle letters en de twee stempels compleet? Dan maak je van de letters en cijfers een woord. Het gevonden woord en de gestempelde wedstrijdkaart lever je in bij De Kei. Daar wachten we je op met een beloning voor al je goede werk!

Let op: de letters en stempelposten zijn van 13.00 uur tot uiterlijk 16.00 uur te vinden.

Deelname is op basis van een vrije gift. Bij De Kei staat een speciale melkbus klaar voor donaties. Met de opbrengst kunnen we in de toekomst nog veel meer leuke activiteiten organiseren!

Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met: Irina Bosman, telefoonnummer 06-20545544 of contact@welzijnsteenderen.nl.

Wij wensen jullie alvast veel plezier en graag tot 6 maart bij de KeiKids Elfstedenspeurtocht!

Hartelijke groet,

Team KeiKids

Tags: ,