Koken met de kearls (3 workshops)

Mijn naam is Thom Harmsen, voormalig chef-kok van onder andere Eetcafé Jansen & Jansen uit Hengelo(gld). Het lijkt mij leuk om mannen, die om wat voor reden dan ook nooit hebben geleerd voor zichzelf de dagelijkse kost te koken, te gaan helpen.
In de keuken van De Kei in Steenderen wil ik op donderdagmiddagen, voor een klein groepje mannen, een cursus “dagelijkse kost” geven. Door veel tips en trucs te geven hoop ik dat jullie na mijn cursus gezond en vers eten voor jullie zelf kunnen klaarmaken.
Ik heb er al zin in jullie ook?

Het idee is dat je je aanmeldt voor de hele cursus, zodat er een vaste groep van maximaal 8 mannen ontstaat. Per middag zijn de kosten €8.-, dus in totaal kost het €24.- (het liefst met pin) te betalen bij aanvang. Mocht je één keer niet kunnen, overleg dan even over eventuele korting op de prijs.

Inloop vanaf 13.00 uur, samen eten rond 17.00 uur en afronden rond 18.00 uur.

donderdag 16 februari 13:00 uur
Hollandse dag
-runderstoofpot
-gehaktballen
-aardappelpuree
-gekookte aardappelen
-wortel uit de oven
-sperziebonen

donderdag 2 maart 13:00 uur
Italiaanse dag
-spaghetti carbonara
-macaroni
-tomatensalade
-komkommersalade

donderdag 16 maart 13:00 uur
Oosterse dag
-nasi
-bami
-kipsaté
-babi ketjap
-satésaus