Kei-Reuring

Keispiratie: Workshop “Kom in de ‘mood’ voor 2023!”

Datum

donderdag 29 december 2022

Het nieuwe jaar nadert, volop kansen om het echt anders aan te pakken, eindelijk werk te maken van dat ene plan en nu serieus minder te gaan snoepen. De lijst voornemens is lang en we willen het allemaal…. Maar het versloft! Daarom biedt Keispiratie je de kans om je wensen en voornemens goed te verwoorden en zichtbaar te maken met behulp van een moodboard. Een moodboard is eigenlijk niets anders dan een collage op papier waarop je de voornemens in plaatjes en woorden die je aanspreken uit bv tijdschriften haalt en opplakt. Daarnaast misschien met verf, stiften, ander papier of stof verder verfraaien, zo komen je eigen voornemens prachtig in beeld!

Op donderdagmiddag 29 december van 14-16 uur kun je in De Kei je eigen moodboard maken om daarna goed zichtbaar thuis op te hangen … want datgene wat aandacht krijgt groeit!

Elly Klompenhouwer en Marijke Melsert (het Keispiratieteam) helpen je al knippend en plakkend op weg. Je mag het klein houden of juist groots aanpakken, je voornemens geheim houden of juist delen… alles kan!

De kosten zijn € 5,- voor het gebruik van de ruimte, een kop koffie of thee en het materiaal. Het is handig als je een schaar meeneemt! En mocht je tijdschriften over hebben? Neem ze mee, dan hebben we meer keuze.

Doe je mee? Leuk samen met je vrienden? Geef je dan gauw op!


Datum

donderdag 29 december 2022

Tijd

14:00 - 16:00

Prijs

€5,00