Lasergamen met KeiKids (Wachtlijst)

Helaas zijn alle kaartjes uitverkocht voor Lasergamen met KeiKids.
Wil je op de wachtlijst stuur dan een mail naar info@dekeisteenderen.nl.

We gaan ons in ieder geval beraden op een nieuwe datum, zodat jullie een nieuwe kans krijgen om mee te doen! 

Zin in een middag actie en sensatie?
Kom lasergamen met andere KeiKids!

Voor leerlingen van groep 5 tot en met 8 organiseren we op vrijdag 1 maart een lasergame evenement waar je in de sporthal wedstrijdjes tegen elkaar gaat spelen.
In het donker, met hindernissen om je achter te verschuilen, ga je de tegenstanders uitschakelen om uiteindelijk als winnaar over te blijven.

Waar: Sporthal het Hooge Wessel

Wie: Groep 5 t/m groep 8
Wanneer: Vrijdag 1 maart
Hoe laat: 14.30 tot 16.30 uur (inloop 14.15 uur)
Bijdrage: 7 euro

Niet vergeten: sportkleding mee en binnenschoenen (geen zwarte zolen)

Wij zorgen voor de laserguns, wat te drinken en wat lekkers.

Kom jij ook?

Let op: beperkt aantal plaatsen, dus meld je snel aan!

Let op:

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail van De Kei, neem contact op met communicatie@dekeisteenderen.nl als dit niet zo is.

Voorwaarden:

  • Bij aanmelding ga je akkoord met het volgende:
    Wanneer je onverhoopt niet kan op de datum van de door jou geboekte activiteit , maak dan iemand anders blij door je ticket weg te geven of door te verkopen. Is dit een probleem neem dan contact op met De Kei.
    Wanneer er van de kant van De Kei wordt geannuleerd zal er een nieuwe datum worden aangeboden. Mocht deze nieuwe datum niet uitkomen, dan graag even overleggen met De Kei over eventuele geldteruggave.
  • Let op: vanuit de Kei laten wij graag zien waar we mee bezig zijn. Tijdens onze activiteiten worden daarom soms foto’s gemaakt. Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met beeldmateriaal en we plaatsen bij foto’s geen namen. Maar we vinden het belangrijk om jouw toestemming te vragen voor het gebruik de foto’s. Met je aanmelding vragen we daarom vooraf toestemming voor het gebruik van eventueel gemaakt beeldmateriaal. Wanneer je niet wilt dat er foto’s worden gebruikt, graag even contact met ons opnemen. Dan houden we hier rekening mee.
Uitverkocht!
Tags: