Kei-Reuring

KeiKeuken: Workshop “Lekker koken zonder vlees” 1 : Wintergerechten

Datum

vrijdag 13 januari 2023

(serie workshops door Babette Werdmölder en Ine Galle, gewoon 2 dorpsgenoten die bewust met voeding bezig zijn)

Wil jij (af en toe) minder vlees eten, maar zoek je inspiratie hoe je dat doet?
Kom dan naar een workshop Lekker koken zonder vlees”.
Babette en Ine laten je zien hoe je volwaardige, lekkere en eenvoudig te bereiden maaltijden maakt, zonder dat er vlees aan te pas komt.

Laat je inspireren en kom koken en proeven!

13 januari: kookworkshop Wintergerechten

17 februari: kookworkshop Eenpansgerechten

10 maart: kookworkshop Vleesvervangers

De workshop begint om 17.30u en duurt ongeveer 2,5 uur.

De kosten zijn € 8,50 per deelnemer per avond.
We koken samen. En opeten hoort daar natuurlijk ook bij!
Je kunt je inschrijven voor 1 avond, voor 2 of voor de hele reeks van drie workshops.

Er kunnen maximaal 8 deelnemers meedoen per workshop. Een workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Inschrijven kan tot uiterlijk 2 dagen voor de datum van de betreffende workshop via de website van de Kei.

Heb je nog vragen voordat je je wilt inschrijven? Mail dan naar ine.galle66@gmail.com


Datum

vrijdag 13 januari 2023

Tijd

17:30 - 20:00

Prijs

€8,50

Inschrijven

Lekker koken zonder vlees 1: Wintergerechten
Available Aanmeldingsbewijzen: 7

Samen koken en eten

Het Lekker koken zonder vlees 1: Wintergerechten ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.