KeiKeuken: Workshop “Lekker koken zonder vlees”: Maaltijdsalades

(workshops door Babette Werdmölder en Ine Galle, gewoon 2 dorpsgenoten die bewust met voeding bezig zijn)

Wil jij (af en toe) minder vlees eten, maar zoek je inspiratie hoe je dat doet?
Kom dan naar een workshop Lekker koken zonder vlees”.
Babette en Ine laten je zien hoe je volwaardige, lekkere en eenvoudig te bereiden maaltijden maakt, zonder dat er vlees aan te pas komt.

Laat je inspireren en kom koken en proeven!

14 april: kookworkshop Buitenlandse gerechten (max 8 deelnemers, €10 pp.)

12 mei: kookworkshop Maaltijdsalades (max 8 deelnemers, €10 pp.)

10 juni: kookworkshop Barbecue (max 20 deelnemers, € 15 pp.)

We koken samen. En opeten hoort daar natuurlijk ook bij!
Je kunt je inschrijven voor 1 avond, voor 2 of voor de hele reeks van drie workshops.

Een workshop gaat door bij minimaal 6 deelnemers.

Inschrijven kan tot uiterlijk 1 dag voor de datum van de betreffende workshop via de website van de Kei.

Heb je nog vragen voordat je je wilt inschrijven? Mail dan naar ine.galle66@gmail.com of Babette (bwerdmolder@xs4all.nl)

Let op: als de workshop vol is kan je via ine.galle66@gmail.com je interesse aan geven voor de wachtlijst.