Keispiratie: Lezing ‘Handen af van- of juist ín de grond?’

Op donderdagavond 16 februari as. is er weer een boeiende avond. Dit keer neemt Albert Hoogenkamp ons mee in de basisprincipes van permacultuur waarmee je je (moes)tuin op een natuurlijke en milieu vriendelijke manier productief en gezond kan maken. Permacultuur is een werkwijze waardoor je leert samenwerken met de natuur. Door de natuur beter te leren begrijpen, kunnen we diezelfde natuur in ons voordeel laten werken.

Albert werkt al meer dan 25 jaar in het groen en heeft de laatste jaren een omslag gemaakt naar een andere benadering, namelijk die van de permacultuur. Hij woont in Toldijk en bouwt daar aan zijn eigen groene paradijs.
De avond bestaat uit 2 delen, het eerste deel wordt de benadering van de permacultuur uitgelegd en in het tweede deel kan men in gesprek met Albert en elkaar.

Bij aanmelding ga je akkoord met het volgende:
Wanneer je onverhoopt niet kan op de datum van de door jou geboekte activiteit , maak dan iemand anders blij door je ticket weg te geven of door te verkopen. Is dit een probleem neem dan contact op met De Kei.
Wanneer er van de kant van De Kei wordt geannuleerd zal er een nieuwe datum worden aangeboden. Mocht deze nieuwe datum niet uitkomen, dan graag even overleggen met De Kei over eventuele geldteruggave.