
Samen lekker eten zonder vlees
Wij, Babette Werdmölder en Ine Galle, organiseren deze winter 3 gezellige vrijdagavonden om samen te koken en te eten. Net als in onze vorige workshops nog steeds zonder vlees.
Nieuw is dat je kunt kiezen hoe je wilt deelnemen; er is plaats voor 4 koks (onder begeleiding van Babette en/of Ine) en maximaal 10 gasten. De gasten komen later en eten alleen mee.
De koks krijgen 2 weken voor de kookavond een mailtje van Babette en Ine om het etentje voor te bereiden. De koksploeg maakt namelijk in de 2 weken voorafgaand aan de betreffende avond samen een menu, bestaande uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert. Uiteraard bieden Babette en Ine daarvoor een heleboel inspiratie. Voor het menu is een budget beschikbaar, afhankelijk van het totaal aantal deelnemers van die avond. In onderling overleg worden de boodschappen gedaan door (één van) de koks.
Tijdens de vrijdagavond starten de koks om 17.00u met koken, de deelnemers komen om 19.00u eten.
Met zijn allen zorgen we ervoor dat de keuken weer opgeruimd en schoon is voor we vertrekken.
De vrijdagavonden zijn:
• 17 november 2023
• 26 januari 2024
• 1 maart 2024
Hieronder kan je je inschrijven.
De kosten zijn € 10 per ticket (ongeacht of je kok of gast bent)
Vol is vol, dat geldt zowel voor de koksplaatsen als voor de gastplaatsen.
Kies dus bij het inschrijven voor een ticket ‘kok’ of voor een ticket ‘gast’.
Er zijn minimaal 2 koks plus 8 gasten nodig om een avond te kunnen laten doorgaan.