Try-out CineKei

CineKei luidt de zomervakantie in met een hilarische try-out!

De film die we gaan vertonen is een  aanstekelijke tragikomedie (2023) van Will Koopman, waarin een gevarieerd groepje 70-plussers op een groepsreis met een busje naar Zuid-Frankrijk trekt. Net over de grens is er volop onenigheid in het gezelschap. Reisleider Thijs heeft de organisatie zwaar onderschat. Maar gaandeweg de vakantie ontstaan er vriendschappen, worden geheimen gedeeld en stappen de oudere reizigers steeds meer uit hun comfortzone. Je bent immers nooit te oud voor nieuwe ervaringen en nieuwe avonturen…..

Met onder meer: Jeroen Krabbé, Renée Soutendijk, Kees Hulst en Olga Zuiderhoek.

Inloop vanaf 19.00 uur, er staat koffie en thee voor je klaar en er wordt na afloop een drankje geschonken.

De film begint om 19.30 uur.

Let op: de films worden vertoond in het vergaderlokaal, toegankelijk via enkele treden. Lastig voor rolstoelgebruikers, er wordt gewerkt aan een oplossing. Er is wel een leuning.

Het CineKei-team is volop bezig met plannen maken voor de komende nazomer-, herfst- en wintermaanden.
Wij houden je uiteraard op de hoogte via de Nieuwsbrief van De Kei.
Heb je een suggestie voor een goede film laat het ons alvast op 5 juli weten.

Let op:

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail van De Kei, neem contact op met communicatie@dekeisteenderen.nl als dit niet zo is.

Voorwaarden:

  • Bij aanmelding ga je akkoord met het volgende:
    Wanneer je onverhoopt niet kan op de datum van de door jou geboekte activiteit , maak dan iemand anders blij door je ticket weg te geven of door te verkopen. Is dit een probleem neem dan contact op met De Kei.
    Wanneer er van de kant van De Kei wordt geannuleerd zal er een nieuwe datum worden aangeboden. Mocht deze nieuwe datum niet uitkomen, dan graag even overleggen met De Kei over eventuele geldteruggave.
  • Let op: vanuit de Kei laten wij graag zien waar we mee bezig zijn. Tijdens onze activiteiten worden daarom soms foto’s gemaakt. Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met beeldmateriaal en we plaatsen bij foto’s geen namen. Maar we vinden het belangrijk om jouw toestemming te vragen voor het gebruik de foto’s. Met je aanmelding vragen we daarom vooraf toestemming voor het gebruik van eventueel gemaakt beeldmateriaal. Wanneer je niet wilt dat er foto’s worden gebruikt, graag even contact met ons opnemen. Dan houden we hier rekening mee.

Inschrijven

Try-out CineKei
€6
Available Aanmeldingsbewijzen: 0

Ticket 5 juli film “NEEM ME MEE”, een  aanstekelijke tragikomedie. Inclusief koffie/thee en drankje na afloop. Vanaf 19.00 uur staat koffie en thee voor u klaar.

Het "Try-out CineKei" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.