Kei-Reuring

Workshop: Veilig en duurzaam rijden anno NU

Datum

zaterdag 3 juni 2023

Zaterdagochtend 3 juni van 09.45 – 12.00 uur organiseert Keispiratie in samenwerking met onze plaatselijke autobedrijven “De ultieme garage workshop”. Voor iedereen die denkt alles al te weten over zijn of haar eigen auto én voor iedereen die helemaal niets van zijn of haar auto afweet. Van krakend geluid tot zuiver geoliede machine wordt mogelijk in deze workshop. Onze plaatselijke autobedrijven zorgen gezamenlijk voor “deze sleutel tot succes”.

Van te voren krijg je van Keispiratie bericht bij welk autobedrijf jouw eerste pitstop is. Daar zet je je auto neer om 9.45 uur. Daarna loop je naar t grasveldje tussen Melgers, Hoge Wesselink 2 en Aal, Nijverheidsweg 15 in Steenderen waar we om 10.00 uur starten we met het voorstellen van onze plaatselijke keien van de autobedrijven. Hier volgt ook een korte uitleg over de invulling van de ochtend en zorgt Keispiratie voor koffie / thee en de nodige versnaperingen.

Zo leer je daadwerkelijk bij Rogier Kluit wat veiligheid is. In samenwerking met de brandweer leer je in een interactief half uur alles over veiligheid: het leren (ver)kennen van jouw auto, het voorkomen van auto-ongelukken en wat gebeurt er als je airbag klapt? Het gebruik van een reddingshamer, etc. etc.

Bij Theo en Vincent Melgers ga je actief aan de slag met de duurzaamheid van jouw auto. Je leert alles over het belang van de juiste bandenspanning. Immers een te lage bandenspanning is nadelig voor je rijgedrag, beïnvloedt de rijvaardigheid, verkort de levensduur van banden, kan leiden tot een hoger brandstofverbruik en genereert een onnodige hoge CO2 uitstoot.
Wat weet jij van zomer- en winterbanden? Waarom plaats je deze wel op de ene auto en waarom niet op een andere auto? Etc. etc. En natuurlijk ga je aan de slag om actief je autoband te verwisselen op een veilige en effectieve manier.

Wat je gaat ervaren bij Marcel Aal houden we nog even geheim. Maar reken maar dat je daar ook op een actieve manier nieuwe dingen gaat leren over jouw eigen auto.

Dit wil je niet missen!

 

Bij aanmelding ga je akkoord met het volgende:
Wanneer je onverhoopt niet kan op de datum van de door jou geboekte activiteit , maak dan iemand anders blij door je ticket weg te geven of door te verkopen. Is dit een probleem neem dan contact op met De Kei.
Wanneer er van de kant van De Kei wordt geannuleerd zal er een nieuwe datum worden aangeboden. Mocht deze nieuwe datum niet uitkomen, dan graag even overleggen met De Kei over eventuele geldteruggave.


Datum

zaterdag 3 juni 2023

Tijd

09:45 - 12:00

Prijs

€7,50

Inschrijven

Veilig en duurzaam rijden anno NU
Available Aanmeldingsbewijzen: 16

Je krijgt een mail waar je verwacht wordt 3 juni

Het Veilig en duurzaam rijden anno NU ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.