Vervolg workshop Vitaal

Dinsdag 9 mei komt, op veler verzoek, onze plaatselijke Kei Rien Scholten terug met het onderwerp Vitaliteit en hoe geef ik die vorm in mijn dagelijks leven.
Rien is leefstijltrainer, coach en sport fysiotherapeut op Papendal. Hij nam ons donderdag 19 januari jl. mee in de wereld van gezondheid en vitaliteit.
Deze workshop is voor iedereen die er de vorige keer niet bij kon zijn, maar ook voor allen die meer inzicht willen en daadwerkelijk aan de gang willen met een effectief haalbaar persoonlijk stappenplan.

‘Gezondheid is niet de afwezigheid van ziekte maar het vermogen om met het leven om te gaan d.m.v. aanpassingsvermogen en veerkracht’.
In een PowerPointpresentatie zal hij nog eens verhelderen en verdiepen hoe bepaald gedrag te verklaren is vanuit de ontwikkeling van bepaalde hersengedeelten en wat dit betekent om gedrag te veranderen m.b.t. goede slaap, voldoende bewegen, een gezond voedingspatroon en herstel.
Kernvraag hierbij is hoe jouw (werk)dag kan bijdragen aan jouw gezondheid waarbij je energie overhoudt en je dus geen ‘rente’ hoeft te betalen op je vitaliteit.
Er is ruimte om d.m.v. oefeningen meer inzicht te krijgen in onze gezondheid en om in te zoomen op persoonlijke vragen, wat is effectief sporten / trainen en andere leefstijl gerelateerde onderwerpen. En we gaan daadwerkelijk aan de slag om een haalbaar effectief stappenplan m.b.t. gezondheid voor onszelf te maken.

Boek hier je ticket!

Bij aanmelding ga je akkoord met het volgende:
Wanneer je onverhoopt niet kan op de datum van de door jou geboekte activiteit , maak dan iemand anders blij door je ticket weg te geven of door te verkopen. Is dit een probleem neem dan contact op met De Kei.
Wanneer er van de kant van De Kei wordt geannuleerd zal er een nieuwe datum worden aangeboden. Mocht deze nieuwe datum niet uitkomen, dan graag even overleggen met De Kei over eventuele geldteruggave.