BabyPeuterCafé De Kei nu in sporthal!

BabyPeuterCafé De Kei is verhuisd.

Het BabyPeuterCafé De Kei is iedere derde vrijdag van de maand. Niet meer in De Kei maar in Sportcafé ‘t Wesseltje van sporthal Het Hooge Wessel in Steenderen.

Een plek voor ouders en opvoeders van jonge kinderen om elkaar te ontmoeten, maar ook een plek voor de baby’s en peuters om met elkaar te spelen.

Soms bespreek je het met je ouders, grootouders, vrienden of buren, maar vaak is het ook fijn om andere ouders ontmoeten en alle baby- en peuterperikelen met elkaar te delen. Zonder oordeel maar gewoon onder het genot van een kopje koffie/thee, terwijl de kinderen om jullie heen spelen.

Omdat op diezelfde ochtend de Ouder & Kind gym van DOG plaatsvindt, is het BabyPeuterCafé, in samenwerking met SCE, verplaatst naar de sporthal. SCE heeft speciaal hiervoor een kinderhoek ingericht in de kantine van de Sporthal. Na de gym kun je gewoon binnenlopen. Geen gym? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom om binnen te lopen.

We starten om 9.15 uur en ruimen om 11.15 uur op. Houdt er rekening mee dat we een bijdrage vragen voor de koffie en thee.

Het BabyPeuterCafé heeft een open karakter, de bezoekers kunnen komen en gaan wanneer ze willen.

Bij voldoende interesse kunnen er op termijn activiteiten georganiseerd worden, zoals een sessie babymassage, koken voor kleintjes, EHBO voor kinderen, ouder-baby yoga of een voorleesuurtje.

Misschien vindt je de volgende berichten ook leuk:

Leuke lezing Breinjuf

Op 13 april kwam Breinjuf Constance een lezing voor Keispiratie verzorgen over het brein. In twee uur tijd werden we meegenomen in haar bevlogen verhaal

Lees verder »