Burendag weer samen met De Kei

Zaterdag 24 september is het weer Burendag, een initiatief van het Oranjefonds.
Veel mensen zullen zich nog de versierde bakfiets van Ontmoetings- en Activiteitencentrum De Kei herinneren die vorig jaar door Steenderen trok en zelfs later nog een keer in Toldijk verscheen. Burendag is dé de dag waarop je gezellig samenkomt met de buurt. Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. De Kei wil zich hier ook voor inzetten.

De Kei kan net als vorig jaar een bezoek brengen aan jullie buurt of straat. Met wat te drinken en wat lekkers en een spelactiviteit. En natuurlijk het bordje “Wat een Kei van een buurt”. Dit laatste natuurlijk alleen voor de buurten die deze trofee nog niet hebben. De oproep geldt nadrukkelijk ook voor de omliggende kernen Baak, Toldijk, Rha, Olburgen en Bronkhorst.

Bij aanmelden graag adres en tijd van de activiteit vermelden en wat jullie met de buurt gaan doen. Tussen 10:00 en 16:00 uur is de bakfiets op pad.  Het zou leuk zijn als er veel aanmeldingen komen!

Aanmelden kan op contact@dekeisteenderen.nl voor 12 september.

Misschien vindt je de volgende berichten ook leuk:

Geen Huttendorp 2022

Helaas hebben we moeten besluiten dat het Huttendorp in Steenderen niet doorgaat dit jaar. De oproep om zich aan te melden voor het kernteam leverde

Lees verder »

Geboorte Luc

Op maandagavond 31 oktober zijn wij trotse ouders geworden van Luc.Met ons gaat het erg goed.Namens ons alle 4 heel erg bedankt voor alle kaartjes

Lees verder »