Contact Formulier voor Welzijn en De Kei

  We zijn benieuwd waarvoor je contact met ons zoekt. Heb je een idee voor een activiteit? Wil je meer informatie hebben over de activiteiten die er in De Kei gebeuren? Of zou je meer willen weten over de ruimtes of de keuken en het gebruik hiervan? Misschien wil je wel vrijwilliger worden. Helpen in de tuin of in de kas? Wil je gewoon wat kwijt? Of heb je hulp nodig en wil je gebruikmaken van één van de diensten die Stichting Welzijn Steenderen/De Kei biedt?

  Vul hieronder je naam en e-mailadres in en selecteer daarna een onderwerp.

  Kies het contactonderwerp uit de selectielijst.

  [group groep-idee]

  Heb je een leuk idee en wil je dat in De Kei uitvoeren. We helpen je daar graag bij en kijken mee naar de mogelijkheden. We zijn benieuwd. Vul hieronder je idee en je telefoonnummer in dan proberen wij zo snel mogelijk contact met je op te nemen.


  [/group]
  [group groep-info]

  Je wil wat meer weten over De Kei of over Stichting Welzijn. Vul je vraag in en druk op de knop verzenden. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.


  [/group]
  [group groep-vrijwilliger]

  Je wil mogelijk vrijwilliger worden. Dat waarderen we zeer. Als je onderstaande gegevens invult, nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Waar liggen je interesses? Meerdere interesses kun je aankruisen;
  Gastvrouw of gastheer bij activiteiten in De KeiVrijwilliger bij de activiteiten van Stichting WelzijnOnderhoudswerkzaamheden in en rond De KeiTuin- en kaswerkzaamhedenSchoonmaak vrijwilligerHet ontlasten van mantelzorgersVrijwilliger voor incidenteel vervoerOverige .... vul hieronder in

  Gegevens invullen


  [/group]

  [group groep-jeugd]

  Meer willen weten over jeugdactiviteiten? Welzijn Steenderen organiseert diverse activiteiten voor de jeugd. Wil je als jongere hier aan meedoen, wil je hierbij vrijwilliger zijn of heb je ideeën wat we in Steenderen voor de jeugd kunnen organiseren?

  Vul dan onderstaande gegevens in met een bericht waarover het gaat en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.


  jonger dan 12 jaar12 jaar of ouder

  [group groep-jeugd-jong]


  [/group]

  [group groep-jeugd-ouder]


  [/group]
  [/group]

  [group groep-tips]

  Heb je nog suggesties waar we in en rond De Kei of met Stichting Welzijn Steenderen mee verder kunnen, dan nodig ik je uit om het hieronder te vermelden en op de knop verzenden te drukken.


  [/group]

  [group groep-ruimtes]
  Meer weten over ruimtes huren en flexplekken gebruiken? Kijk ook op de volgende link:
  Ruimtes huren en flexplekken. Je kan natuurlijk ook hieronder een vraag typen en op de knop verzenden drukken. We nemen dan contact met je op.

  [/group]

  [group groep-hulp]

  Ieder mens heeft op zijn tijd ondersteuning of hulp nodig. Vermeld hieronder je vraag en dan kijken wij of we je hulp of ondersteuning kunnen bieden.


  [/group]

  Contact Informatie
  OPENINGSTIJDEN

  Ma – vr: 09.30 – 16.30 uur
  Za – zo: gesloten
  M.u.v. geplande activiteiten

  Aanmelden Nieuwsbrief
  De Kei op social media
  © 2024 – Welzijn Steenderen

  Bevestigen van uw inschrijving

  Uw inschrijving wordt pas bevestigd als u klikt op de link “Ja, meldt mij aan voor deze lijst” in de e-mail die naar uw wordt verzonden.

  Wij vinden het leuk om u op de hoogte te houden via onze nieuwsbrief, maar zien u ook graag voor een kopje koffie in de Kei om u van informatie te voorzien.

  Search