Heel veel Lego en Barbie bij De Kei

KeiKids is het jaar goed begonnen met een bomvol activiteitenweekend. Kinderen uit Steenderen en omstreken konden kiezen uit Lego bouwen, gezellig naar de Barbiefilm, maar ook meedoen met de Legowedstrijd!

Vrijdagochtend stonden er al bakken vol Lego klaar voor de deelnemers. Het thema “Dorp” maakte dat de fantasie goed geprikkeld werd. Er werden boerderijen, voertuigen, huizen en winkels gebouwd. Maar ook het hoge water kwam terug in de bouwwerken; zelfs een dijkdoorbraak werd nagebouwd. Kinderen van 4 tot 14 jaar bouwden 2 uur lang de mooiste creaties. Dit gaan we vaker doen! Hiervoor kunnen we trouwens nog altijd meer Lego gebruiken! Dus als er nog een oude doos Lego staat te verstoffen op zolder, willen we deze graag hebben voor KeiKids!

Vrijdagavond kleurde De Kei roze. Vooral dames vanaf 9 jaar kwamen voor een gezellige filmavond. Maar eerst even langs de fotobooth waar de gekste roze groepsfoto’s werden gemaakt. Heel veel Barbies in de zaal en hier en daar een dappere Ken. Wat een gezellige avond!

Zaterdag liep de spanning verder op!
De Legowedstrijd die tot vorig jaar in de Remigiuskerk werd georganiseerd, was voor het eerst in De Kei.
In drie leeftijdscategorieën was flink gebouwd. Een onafhankelijke jury moest goed zijn best doen om de winnaars te kiezen.
Finn bouwde in de categorie tot 8 een gaaf racecircuit met zelfs dino’s als toeschouwers en won hier de eerste prijs!
Lauren en Isa maakten samen een heel klimbos met mooie uitleg over de te volgen route. Zij wonnen in de categorie tot 12 jaar.
De winnaars van vorig jaar (Dyjano– 12 en Lars-9) hadden hun krachten weer gebundeld en een vervolg gebouwd op de prachtige draakscene. Dit keer met lichtjes en veel mooie details. Zij wonnen in de categorie 12+.
Dankzij de schenking van de Aviko, konden de winnaars blij gemaakt worden met een cadeaubon van de Top1toys Beuseker. Gefeliciteerd allemaal!

En we zijn benieuwd wie er volgend jaar met de Legowedstrijd mee willen doen om ons met nog meer moois te verrassen.

Binnenkort gaan we lasergamen met KeiKids. Wanneer je als eerste op de hoogte wil zijn van onze activiteiten, meld je dan aan voor de WhatsApp-aankondigings-groep: app je naam en TOEVOEGEN naar: 06-20545544.

Klik hier voor meer foto’s van het Legobouwen.

Klik hier voor foto’s van de prijsuitreiking van de Legowedstrijd.

Misschien vindt je de volgende berichten ook leuk:

Studiepunt De Kei

Boven in De Kei zijn ruimtes beschikbaar om je huiswerk te komen maken of te studeren. Middelbare scholieren en studenten zijn van harte welkom tussen

Lees verder »