Keispiratie, het verhaal

Het plan ontstond om elke maand een mooie lezing of workshop te organiseren door … onszelf. Er zijn zoveel Keien in Steenderen en omliggende dorpen, dus laat die hun verhaal of kunde aan anderen bij ons in de Kei overbrengen!

Zo ontstaat verrijking en inspiratie. Juist hier ook weer: De Kei, dat ben jij!”. Zo laten we (weer) zien waar een klein dorp groots in zijn.

Het bestuur heeft twee vrijwillige coördinatoren de vraag gesteld dit te organiseren en zo zijn Elly Klompenhouwer en Marijke Melsert aan de slag gegaan. Zij vertellen: “we hebben ongelofelijk veel zin, zo kan De Kei voor nog meer mensen waarde hebben! De naam Keispiratie is een vermenging van inspiratie en De Kei, onder die gekke naam willen we opvallen!”

Elly en Marijke hebben veel ideeën en organiseren tot de zomer een mix van workshops en lezingen die voor iedereen aantrekkelijk zijn. Zo kan je wat leren over het onderhoud van je auto, de ontwikkeling van het brein van (je) jonge kind beter begrijpen, ontdekken wat perma-cultuur is en aan de slag met je vitaliteit. Het kan op wisselende momenten plaatsvinden, er is geen ‘vast’ moment in de maand.

Er is afgesproken dat bezoekers zich via de aanmeldknop op de website inschrijven. Maar ook dat om de onkosten van onder meer de spreker, de ruimte en een consumptie een bijdrage per bijeenkomst wordt gevraagd.

De Kei wil zoveel mogelijk mensen betrekken, Keispiratie doen we zelf! Dus heb je ideeën: laat het via contact@dekeisteenderen.nl weten! “

Kijk voor de komende activiteiten op dekeisteenderen.nl, wie weet is er al iets waar je je voor kan aanmelden. In de agenda is een speciale Keispiratie-knop te vinden.

Misschien vindt je de volgende berichten ook leuk:

Voorlezen in dialect

Ook in 2024 komen Johanna Oortgiesen en Anny Freriks voorlezen in Steenderen en nemen ze iedere keer een stapel andere verhalen en gedichten mee.

Lees verder »