Keispiratie: Lezing “Handen áf van of juist ín de grond?”

Op donderdagavond 16 februari as. is er weer een boeiende avond. Dit keer neemt Albert Hoogenkamp ons mee in de basisprincipes van permacultuur waarmee je je (moes)tuin op een natuurlijke en milieu vriendelijke manier productief en gezond kan maken. Permacultuur is een werkwijze waardoor je leert samenwerken met de natuur. Door de natuur beter te leren begrijpen, kunnen we diezelfde natuur in ons voordeel laten werken.

Albert werkt al meer dan 25 jaar in het groen en heeft de laatste jaren een omslag gemaakt naar een andere benadering, namelijk die van de permacultuur. Hij woont in Toldijk en bouwt daar aan zijn eigen groene paradijs.
De avond bestaat uit 2 delen, tijdens het eerste deel wordt de benadering van de permacultuur uitgelegd en in het tweede deel kan men in gesprek met Albert en elkaar.

Klik hier om je aan te melden

Misschien vindt je de volgende berichten ook leuk:

Lezing Spelen is leren

Nu het BabyPeuterCafé zomerstop heeft willen we geïnteresseerde ouders en opvoeders toch iets aanbieden. We hebben professionals speltherapeut Tinja Postma en kindercoach Sigrid Wessels, bereid

Lees verder »

Zelfgemaakte kaarten

De kaartenstandaard op De Kei is weer goed gevuld met zelfgemaakte kaarten van Stichting Welzijn. Op de creatieve woensdagochtend wordt er hard gewerkt om dit

Lees verder »