Lasergamen met de kids in de sporthal

Nog nooit was een activiteit zo snel uitverkocht!
Een dag nadat de voorverkoop gestart was, waren alle kaarten al weg. De kinderen uit groep 5, 6,7 & 8 hadden er in ieder geval zin in.

Er waren meerdere spelrondes in de verduisterde sporthal met discoverlichting . Het naar elkaar kijken vanaf de tribune was al leuk!
Het gemaskerde monster dat in het spel zat, maakte het tot een spectaculair gebeuren.

Voor ons als organisatie was het de eerste keer, dus we hebben veel geleerd van wat werkt en wat niet. Daarom komen we binnenkort met een nieuwe datum voor degenen die nu geen kaartje konden krijgen. Kinderen die erbij waren gaven al aan dat ze graag nog een keertje mee willen doen.

Houd de website in de gaten!

OF meld je aan voor de KeiKidsactiviteitengroep op WhatsApp (stuur een bericht aan Irina Bosman 0620545544: ovv TOEVOEGEN).
Dan ben je volgende keer sowieso als eerste op de hoogte van de volgende activiteit.

Kijk hier voor meer foto’s

Misschien vindt je de volgende berichten ook leuk:

Interview met Jolanda Tiemes

Op een heerlijk zomerse dag had ik een interview met Jolanda: een flexibele, gepassioneerde en optimistische vrijwilligster. Wat een leuke kennismaking met een zelfstandige en

Lees verder »

Samen eten

In De Kei wordt op woensdagmiddag warm gegeten en op donderdagmiddag brood. Om de vrijwilligers met schone kleren naar huis te laten gaan zijn er schorten aangeschaft, die door Maria Steintjes hoogstpersoonlijk geborduurd zijn.

Lees verder »