Levend Stratego

Vrijdagmiddag 24 november speelden 25 kinderen “Levend Stratego” in het Plantensbos in Steenderen. 

“Levend stratego” is een spel waarbij je de vlag van de tegenpartij moet zoeken binnen een afgesproken gebied. 

Het initiatief voor het bosspel kwam vanuit de kinderen van groep 7 van De Pannevogel.
Tijdens een eerste kennismaking met de nieuwe jongerenwerker van de gemeente Bronckhorst, Teun te Veluwe, mochten de kinderen brainstormen over mogelijke activiteiten.
“Levend Stratego” was een van de ideeën. In samenwerking met Teun hebben de kinderen de activiteit vervolgens zelf georganiseerd. 

De jongeren lieten zich vrijdagmiddag niet weerhouden door de regen. De fanatiekelingen wilden zelfs nog een tweede ronde spelen, maar die bewaren we nog even voor een volgende keer. 

Teun is elke woensdagmiddag tussen 14.30 en 16 uur in De Kei in Steenderen te vinden voor jongeren (vanaf groep 7) die graag iets leuks willen ondernemen of behoefte hebben aan een praatje met/hulp van de jongerenwerker. Bij slecht weer blijven ze binnen bij De Kei in Steenderen. Met goed weer kunnen de activiteiten ook op andere plekken – buiten – zijn. 

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over wat Teun doet, kun je telefonisch contact opnemen via: 06-14173889.

Misschien vindt je de volgende berichten ook leuk:

Lezing “Grenzen verleggen”

Op woensdag 8 mei van 19.30 – 21.30 uur neemt dorpsgenoot Lenie van der Marel ons mee in een persoonlijk reisverhaal en wat ze letterlijk en figuurlijk onderweg tegenkomt. Via een zelf gemaakte fotoserie zal ze haar reisverhaal met ons delen. Tijdens deze reis verlegt ze letterlijk en figuurlijk grenzen en inspireert ze haar luisteraars. Het wordt een boeiende avond.

Lees verder »

Alles op Tafel (spel)

Een spel voor volwassenen over positieve gezondheid. Klik hier om je online aan te melden Dit is niet verplicht, maar voor de organisatie wel handig

Lees verder »