WELZIJN STEENDEREN

Welzijn Steenderen is een organisatie die zich inzet voor het bevorderen van het welzijn van de inwoners van haar werkgebied. De meeste activiteiten vinden plaats in buurt- en activiteitencentrum De Kei. Enkele activiteiten vinden plaats in sporthal Het Hooge Wessel. Sommige diensten worden bij mensen thuis verricht.

Welzijn Steenderen richt zich op iedereen die het leuk vindt buiten de deur mensen te ontmoeten, in beweging te blijven of iets te leren.

Eigenaar De Kei
Welzijn Steenderen is sinds 28 november 2018 officieel eigenaar van De Kei. Zij maakt zich sterk voor dat het gebouw een centrale plaats in het dorp krijgt.

Meer weten over overige diensten en Welzijn Steenderen als organisatie, bezoek dan onze website door op onderstaande knop te klikken:


Website Welzijn Steenderen

Of kilk op onderstaande knop om met ons in contact te komen:


Contact Formulier

NOALIES II

NoaLies II is gevestigd in ontmoetingscentrum De Kei in Steenderen. Het is hier dé organisatie die in Steenderen voor begeleiding en dagbesteding zorgt. Hier zijn zij geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Het doel van de dagbesteding is, om cliënten een gezellige dag te bieden met activiteiten die aansluiten bij de wensen en behoeften. De locatie van NoaLies II biedt allerlei mogelijkheden om onder begeleiding een uitstapje buiten de deur te maken. U kunt hierbij denken aan een wandeling naar het dorp, boodschappen doen bij de plaatselijke supermarkt, een kopje koffie op het terras of een wandeling door Bronckhorst, één van de kleinste stadjes van Nederland, behoren ook allemaal tot de mogelijkheden.

Een hele dag bestaat uit twee dagdelen. U kunt kiezen om één of meerdere dagen per week gebruik te maken van de dagbesteding, maar bijvoorbeeld ook één of meerdere dagdelen. De locatie is rolstoeltoegankelijk, zeer geschikt voor mensen met rollators en heeft een aangepast toilet.


Website Noalies

SOCIAAL TEAM GEMEENTE BRONCKHORST

Als gewoon of bijzonder mens, jong, middelbaar of oud kunt u soms in situaties komen waar u direct geen raad mee weet. Problemen met de gezondheid of die van de familie, financiën, op het gebied van wonen, tijdsbesteding, vervoer. Zijn er gevoelens van eenzaamheid of bent u op zoek naar bevredigend vrijwilligerswerk? Vaak zijn er in de omgeving mensen zoals familieleden, vrienden, kennissen en/of buren waar u terecht kunt met uw vraag. Soms kunnen ook zij u niet helpen of zijn er redenen waarom u uw verhaal niet met deze mensen kunt delen.

Het Sociaal Team Bronckhorst West kan dan een luisterend oor bieden. Samen met u wordt gekeken naar dat wat u dwars zit, wordt er gezocht naar oplossingen en wordt er informatie en advies gegeven en bekeken of u misschien ergens anders beter kunt worden geholpen. We helpen u dan op weg naar de juiste instantie en houden daarbij rekening met uw eigen mogelijkheden


Meer informatie Sociaal Team

URBAN DANCE LAB

Urban Dance Lab is een dansschool gevestigd in Steenderen. Het is door Miriam Klein Lenderink in 2016 opgezet. Zij wist er binnen een jaar een bruisende dansschool van te maken.
Wij hebben een ruim aanbod van dansstijlen voor iedereen in de omgeving. Er zijn lessen voor zowel kleuters als senioren, voor beginners en gevorderde dansers. Urban Dance Lab streeft naar professionaliteit, kwaliteit en plezier. Door de kleinschaligheid van de dansschool is er genoeg persoonlijke aandacht voor al de leerlingen. Hierdoor voelt de leerling zich meer op zijn gemak en kan de leerling met veel zelfvertrouwen in de les staan.

Visie
Kwalitatief hoogstaande danslessen aanbieden.
Het persoonlijk ondersteunen van al de leerlingen.
Doorgroei mogelijkheden naar een hoger niveau.
Ontwikkelen van meer zelfvertrouwen.

Meer weten via:Website Urban Dance Lab


Facebook UDL