Museumplusbus vanuit De Kei!

Op 14 juli gaat de Museumplusbus vanuit De Kei naar Museumfabriek Twente in Enschede. Het wordt georganiseerd door de Vriendenloterij en in dit geval via Welzijn Steenderen uitgevoerd. U bent ongeveer van 11.00 tot 15.00 uur in het museum, dus inclusief reistijd zal de dag van ongeveer 9.00 uur tot 17.00 uur duren. Reis, rondleiding, museum en 1e kopje koffie zijn inbegrepen. U moet alleen rekening houden met kosten voor de lunch.

De Museum Plus Bus rijdt voor groepen senioren die niet meer in staat zijn zelfstandig een museum te bezoeken door hun leeftijd en/of lichamelijke conditie. Deelnemers zijn 70-plus of vanwege lichamelijke conditie niet in staat een museum te bezoeken.

De Museumfabriek (voormalig Museum TwentseWelle) is een museum van natuur en techniek, van kunst en wetenschap, van vogels, van bloemen, fossielen, machines en van oude en nieuwe dingen. Voor mensen die zich verwonderen, over sterren, planeten, over de blauwe lucht en de wolken daarin. Voor mensen die willen weten waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan. Voor mensen die snappen dat dat te hoog is gegrepen maar die toch blijven zoeken.
Opgeven per mail op contact@welzijnsteenderen.nl of per telefoon via 0575-450029, er wordt gevraagd uw geboortedatum en woonplaats door te geven. Meld u snel aan; vol is vol!

Opgeven per mail op contact@welzijnsteenderen.nl  of per telefoon via 0575-450029, er wordt gevraagd uw geboortedatum en woonplaats door te geven. Meld u snel aan; vol is vol!

Misschien vindt je de volgende berichten ook leuk: