Nieuwe expositie!

De nieuwe expositie hangt! Op de gang zijn werken te zien van de Schilderinloop en in de grote zaal werk van Lied de Man.

Hierbij een korte toelichting op de Schilderinloop én een verwijzing naar het interview met Lied de Man door Marjolein Rudolphus.

Schilderinloop De Kei
Annemar en Rieks vertellen enthousiast over de inloop; “Het leuke van de inloop is dat het laagdrempelig is, je hoeft alleen maar je eigen werk en schildermateriaal mee te nemen, ezels zijn aanwezig. Je inspireert elkaar en je kan van elkaar leren én het is ook nog eens gezellig”.
Deelnemers van schilderinloop De Kei aan de expositie zijn;
Annemar Mackaaij
Zij is pas 6 jaar geleden begonnen met haar eerste schildercursus bij Mirjam Laterveer. Sindsdien is ze zelf verder gegaan. Ze werkt met olieverf en gaat wekelijks naar de schilderinloop in De Kei.
Rieks Eggens
Hij is al jong begonnen met tekenen. Sinds de jaren ’80 schildert hij, tegenwoordig vooral aquarel. Hij heeft nog les gehad van Manon Terluin, één van de Steenderense Joffers.
Jan Zwierenberg
Jan is al 10 jaar met deze leuke hobby aan de gang en werkt voornamelijk met acryl.

Lied de Man
Het werk van Lied hangt in de grote zaal, als je meer over haar wil weten; het interview met haar is hier te lezen.

Misschien vindt je de volgende berichten ook leuk:

Huttendorp 2023

We gaan weer huttenbouwen in Steenderen!!Huttenbouwers van Steenderen opgelet, na een jaar geen hutten gebouwd te kunnen hebben, hebben we besloten dit jaar wel weer

Lees verder »