Proeverij Apetito

Welzijn Steenderen en Apetito nodigt je van harte uit voor de gratis Apetito Proeverij op dinsdagmiddag 24 mei van 14.30 uur tot 16.30 uur.

Je maakt dan kennis met de lekkere en gezonde maaltijden van maaltijdservice Apetito. Er is een ruime keuze aan (dieet)maaltijden en voor- en nagerechten.
Het voordeel is dat het je vrijheid geeft, je kan de vries-verse maaltijden opwarmen wanneer je wil. En om de prijs hoef je het niet te laten.
Als je besluit dat het iets voor je is worden de maaltijden wekelijks bij je thuisbezorgd door vrijwilligers van Welzijn Steenderen.

Kom en proef, wel even opgeven.
Je kan je opgeven door middel van een opgaveformulier af
te halen in De Kei.

Misschien vindt je de volgende berichten ook leuk:

Aftermovie The Hunt

Op vrijdagavond 13 oktober waren de lichten nog lang niet uit bij De Kei.Jongeren die deelnamen aan The Hunt (en een aantal vrienden) genoten van

Lees verder »

Lezing “Grenzen verleggen”

Op woensdag 8 mei van 19.30 – 21.30 uur neemt dorpsgenoot Lenie van der Marel ons mee in een persoonlijk reisverhaal en wat ze letterlijk en figuurlijk onderweg tegenkomt. Via een zelf gemaakte fotoserie zal ze haar reisverhaal met ons delen. Tijdens deze reis verlegt ze letterlijk en figuurlijk grenzen en inspireert ze haar luisteraars. Het wordt een boeiende avond.

Lees verder »