Start BabyPeuterCafé op De Kei

Vanaf 15 oktober is er elke 3e vrijdagochtend van 10.00 uur tot 11.30 uur een inloopmogelijkheid voor iedereen die voor jonge kinderen zorgt. Dit kunnen ouders zijn, maar ook opa’s en oma’s of verzorgers. Kom dus lekker samen met je kind naar De Kei.

Het BabyPeuterCafé wil een laagdrempelige ontmoetingsplaats zijn waar tips, informatie en ervaringen uitgewisseld kunnen worden. Ook kan het een plek zijn om andere mensen met jonge kinderen te ontmoeten.

Het BabyPeuterCafé heeft een open karakter, de bezoekers kunnen komen en gaan wanneer ze willen. De kinderen kunnen spelen en wanneer het nodig is kan er gevoed worden.

De Kei is voor iedereen makkelijk bereikbaar en toegankelijk. Er is een commode om te verschonen en er is wat speelgoed aanwezig.

Bij voldoende interesse kunnen er op termijn activiteiten georganiseerd worden, zoals een sessie babymassage, koken voor kleintjes, EHBO voor kinderen, ouder-baby yoga of een voorleesuurtje.

Naar de kalender

Misschien vindt je de volgende berichten ook leuk:

Proeverij Apetito

Welzijn Steenderen en Apetito nodigt je van harte uit voor de gratis Apetito Proeverij op dinsdagmiddag 24 mei van 14.30 uur tot 16.30 uur. Je

Lees verder »