Vacature beheerder

Voor versterking van ons dorpshuis zijn wij op zoek naar een vrijwillige beheerder. Je werkt nauw samen en onderhoudt contact met het bestuur van het dorpshuis, de verschillende vrijwilligers en de huurders. De voorkeur gaat uit naar een beheerder die woont in de omgeving van Steenderen. Inzet en uren in overleg te bepalen. Deze rol kan ook middels duo-functie ingevuld worden. Je moet minimaal 10 uur per week beschikbaar zijn.

Wie zoeken wij:

Ben jij enthousiast en vind je het leuk om medeverantwoordelijk te zijn voor het reilen en zeilen in De Kei, dan is dit een taak voor jou!

Kernwoorden die op jou van toepassing zijn:

  • Gastvrij en representatief;
  • Goede sociale vaardigheden (schriftelijk en mondeling);
  • Initiatiefrijk;  
  • Gestructureerd;
  • Praktisch ingesteld.

Wat bieden wij:

  • Een gezellige sfeer, veel saamhorigheid om De Kei goed te laten draaien;
  • De mogelijkheid om je dag een waardevolle structuur te geven;
  • Elk jaar een gezellige vrijwilligersdag.

Voorbeelden van mogelijke werkzaamheden

*Visitekaartje en aanspreekpunt:
Wanneer je De Kei en haar werkzaamheden leert kennen, kunnen tijdens jouw aanwezigheid mensen met vragen zich bij jou melden. Het zou fijn zijn als je mensen kunt rondleiden en informeren. Soms kun je vragen al direct beantwoorden of anders weet je hoe je verder kan ondersteunen/doorverwijzen.

*Je beheert de agenda van De Kei:
Vrijwel alle ruimtes in De Kei zijn te huur, jij plant de afspraken in en zet waar nodig een vraag uit voor gastheren/-dames. Tevens houd je in de gaten of de te verhuren ruimtes in een nette staat zijn en na de verhuur ook weer netjes opgeleverd worden.

*Je draagt zorg voor ons mooie gebouw:
Samen met de andere vrijwilligers houd je de status van het gebouw in de gaten. Kleine werkzaamheden kun je zelf oppakken of je speelt deze door aan de bouwgroep. Deze vrijwilligers overzien het geheel en zijn verantwoordelijk voor (terugkerende) onderhoudswerkzaamheden.

Solliciteren?

We vinden erg belangrijk dat jij je thuis voelt in De Kei. We kunnen ons daarom voorstellen dat je eerst sfeer wilt komen proeven voor je reageert. Kom dan binnen om een kopje koffie of thee te drinken. Je bent van harte welkom!
Heb je concrete vragen over deze vacature of wil je een afspraak maken voor een gezamenlijke kop koffie of thee, neem dan contact op met Irina Bosman op 06-20545544 (na 10 augustus weer bereikbaar).
Wil je direct solliciteren op deze functie? Stuur dan een e-mail naar irina.bosman@welzijnsteenderen.nl.

Misschien vindt je de volgende berichten ook leuk:

De KeiKast

Vanaf 20 december is er een nieuw initiatief bij De Kei in Steenderen gestart: een weggeefkast. Wie (houdbare) producten over heeft kan deze brengen; bijvoorbeeld

Lees verder »

Seniorenkermis

Woensdagmiddag 13 september om 14.00 uur is de aftrap van de Steenderense Kermis. Er is seniorenvermaak voor alle senioren in en rondom Steenderen in De

Lees verder »