Voorlichting fraude en oplichting op De Kei

Op 13 oktober is er op De Kei een voorlichtingsbijeenkomst over fraude en oplichting georganiseerd door gemeente Bronckhorst, Sensire, Politie, RegioBank en Stichting Welzijn Steenderen.

In “de week van de veiligheid” (nationaal) wordt op donderdag 13 oktober de eerste voorlichting oplichting en fraude gegeven, van 15:00 uur tot 17:00 uur in de Kei te Steenderen. De bedoeling is dat deze voorlichting hierna ook in de dorpen Toldijk en Baak uitgerold wordt (nadere data volgen). Het is bedoeld voor alle volwassenen die zich op de hoogte willen laten brengen van de risico’s van huidige fraude- en oplichtingsmethodes.

Eén van de voorlichtingen die in Baak of Toldijk plaatsvindt zal in de avonduren zijn om een ieder de gelegenheid te bieden hierbij aanwezig te zijn.

Misschien vindt je de volgende berichten ook leuk:

Eten zonder vlees collage

Diner op De Kei groot succes

Op 1 maart heeft het laatste diner plaatsgevonden uit de serie ‘Samen lekker eten zonder vlees’. Aan het enthousiasme van de gasten was af te leiden dat de diners zeer geslaagd waren. Op veler verzoek zullen daarom in het najaar weer nieuwe diners worden gepland. Houd hiervoor de nieuwsbrief of de website van De Kei in de gaten.

Lees verder »