Voorlichting fraude en oplichting op De Kei

Op 13 oktober is er op De Kei een voorlichtingsbijeenkomst over fraude en oplichting georganiseerd door gemeente Bronckhorst, Sensire, Politie, RegioBank en Stichting Welzijn Steenderen.

In “de week van de veiligheid” (nationaal) wordt op donderdag 13 oktober de eerste voorlichting oplichting en fraude gegeven, van 15:00 uur tot 17:00 uur in de Kei te Steenderen. De bedoeling is dat deze voorlichting hierna ook in de dorpen Toldijk en Baak uitgerold wordt (nadere data volgen). Het is bedoeld voor alle volwassenen die zich op de hoogte willen laten brengen van de risico’s van huidige fraude- en oplichtingsmethodes.

Eén van de voorlichtingen die in Baak of Toldijk plaatsvindt zal in de avonduren zijn om een ieder de gelegenheid te bieden hierbij aanwezig te zijn.

Misschien vindt je de volgende berichten ook leuk:

Duofiets

Stichting Welzijn gaat Samen Fietsen met de duofiets aanbieden. Vanaf maart is er een clubje vrijwilligers gestart, die samen met mensen op pad gaan. Heerlijk

Lees verder »

Afsluiting bouw

Zaterdag 10 oktober is de bouw officieel afgesloten. De bouwvrijwilligers schonken een heuse kei aan De Kei. De onthulling werd gedaan na een speech van

Lees verder »