Wakka en Welzijn slaan de handen ineen

De ‘oude’ Wakka-organisatie had een leuke middag in petto voor de iets oudere inwoners. Met dit idee kwamen ze bij Welzijn en zo ontstond ‘de gezellige vrijdagmiddag’ op 17 mei.

Al om kwart over één kwamen de eerste gasten naar De Kei. Het duo “Eén en Ander” was nog bezig met de opbouw.
Om klokslag 2 uur begon men met een vrolijk lied, terwijl de gasten voorzien werden van koffie en thee. Zodra dit klaar was, kon het cabaret beginnen.
Zo werd verteld waar ‘Eén’ geboren was en hoe hij uiteindelijk ook Nederlands heeft geleerd; wat best lastig was. De ‘ie’ en de ‘ei’ en de ‘ij’ werden zo door elkaar gehaald, wat voor vreemde woordspelingen zorgde. Tussendoor werden een paar liedjes gebracht en toen verscheen ‘de moeder’ op het toneel en vertelde over het “Boer zoekt vrouw”-verhaal van haar zoon, die even later ook schuchter tevoorschijn kwam. Na de pauze kwam het duo terug met mooie muziek. 

Al met al een vermakelijke middag die volgens de bezoekers zeker voor herhaling vatbaar is.

Misschien vindt je de volgende berichten ook leuk:

Kunst-4-daagse in De Kei

Ook De Kei is dit jaar van 9 tot en met 12 mei locatie voor een aantal deelnemende kunstenaars aan de Kunst-4-daagse Bronckhorst.
We zijn open van 10.00 tot 17.00 uur.

Lees verder »

Interview Aniek Vogelzang

Vandaag maak ik kennis met Aniek Vogelzang. Zij is het nieuwste bestuurslid van Stichting Welzijn Steenderen.Fris van de koude buitenlucht komt zij De Kei binnenwandelen.Aniek

Lees verder »