Zing mee met de Zing-In

Vanaf 22 oktober gaan we elke vrijdagmiddag op De Kei van 14.30 tot 15.30 uur lekker het weekend in zingen. Laagdrempelig en gezellig, de lol moet het belangrijkst zijn.

Vrijwilligers Anne-Mieke van Vliet, Martje Postma en Erika Kuik hebben al een tijdje het plan om dit uit te rollen. Afgelopen tijd zijn er al wat middagen geweest waarin werd gezongen, soms met begeleiding van een instrument. Gewoon voor de lol, liedjes die de wel kent en de ander soms ook. De bedoeling is vrolijk worden van zingen; we willen geen koor zijn. Iedereen mag meedoen, of je nu vindt dat je een “schorre kraai” bent of een “zanglijster”.

Nel van der Meulen is als vrijwilliger van Amphion Cultuurbedrijf (voorheen Gruitpoort) namens project Lang Leve Kunst en Noaberschap betrokken om dit mee op te helpen starten. Vanuit dit project is het mogelijk een paar keer professionele ondersteuning te krijgen, daarna is het aan de groep hoe het verder gaat.

Er wordt gestart bij aanmelding van 8 á 10 personen.

De start op 22 oktober is met zangdocent Carina Numan.
Alleen de eerste keer, 22 oktober, werken we met een aanmelding, zodat de zangdocent weet of er voldoende mensen komen. Daarna is het de bedoeling dat het een inloopkarakter krijgt.

Graag aanmelden op 0575 450029 of op communicatie@welzijnsteenderen.nl

Misschien vindt je de volgende berichten ook leuk: