0575 450029

Contact formulier

  We zijn benieuwd waarvoor je contact met ons zoekt. Heb je een idee voor een activiteit? Wil je meer informatie hebben over de activiteiten die er in de Kei gebeuren? Of zou je meer willen weten over de ruimtes of de keuken en het gebruik hiervan? Misschien wil je wel vrijwilliger worden. Helpen in de tuin of in de kas? Wil je gewoon wat kwijt? Of heb je hulp nodig en wil je gebruikmaken van één van de diensten die Stichting Welzijn Steenderen/De Kei biedt?

  Vul hieronder je naam en e-mailadres in en selecteer daarna een onderwerp.

  Kies het contactonderwerp uit de selectielijst.

  Heb je een leuk idee en wil je dat in de Kei uitvoeren. We helpen je daar graag bij en kijken mee naar de mogelijkheden. We zijn benieuwd. Vul hieronder je idee en je telefoonnummer in dan proberen wij zo snel mogelijk contact met je op te nemen.

  Je wilde wat meer weten over De Kei of over de Stichting Welzijn, we zijn benieuwd. Vul je vraag in en druk op de knop verzenden. Zo goed als zo kwaad als het kan zullen we je vraag beantwoorden.

  Je wilde mogelijk vrijwilliger worden. Dat kunnen we zeer waarderen. Als je onderstaande gegevens invult nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Waar liggen je interesses? Meerdere interesses kun je aankruisen.
  Gastvrouw of gastheer bij activiteiten in de KeiVrijwilliger bij de Activiteiten van WelzijnOnderhoud werkzaamheden in en rond de KeiTuin en kas werkzaamhedenSchoonmaak vrijwilligerBezoek ondersteuner bij allenstaandenHet ontlasten van mantelzorgersVrijwilliger voor incidenteel vervoerOverige .... vul hieronder in

  Gegevens invullen

  Meer willen weten over jeugdactiviteiten? Welzijn Steenderen is druk doende om naast het aanbod van sport en bewegen ook iets meer activiteiten voor jeugd aan te bieden op het gebied van kunst en cultuur. Wil je als jongere hier aan meedoen, wil je hierbij vrijwilliger zijn of heb je ideeën wat we in Steenderen voor de jeugd kunnen organiseren?

  Vul dan onderstaande gegevens in met een bericht waarover het gaat en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.


  jonger dan 12 jaar12 jaar of ouder

  Heb je nog sugesties, tips of andere wetenswaardigheden waar we in en rond de Kei of met Welzijn Steenderen mee verder kunnen, dan nodig ik je uit om het hieronder te vermelden en op de knop verzenden te drukken.

  Meer weten over ruimtes huren en flexplekken gebruiken? Kijk ook op de volgende link:
  Ruimtes huren en flexplekken. Je kan natuurlijk ook altijd hieronder een vraag typen en op de knop verzenden drukken. We nemen dan contact met je op en hopelijk hebben we wat antwoorden voor je.

  Ieder mens heeft op zijn tijd ondersteuning of hulp nodig. Ben je jong of ben je oud of voel je je nog gewoon daar tussen in. Hulp kan iedereen wel eens een keertje gebruiken. Vermeld hieronder je vraag en dan kijken wij of we je hulp of ondersteuning kunnen bieden. We zijn er tenslotte op de wereld om elkaar te helpen, niet waar?

  We hebben voor dit onderwerp helaas nog geen contactformulier beschikbaar. Gebruik de keuze algemene informatie.

  Nog even dit: als je op verzenden klik krijg je een e-mail van ons met de vraag of je je verder wilt aanmelden voor de nieuwsbrief van Welzijn Steenderen

  Contact gegevens

  Burgemeesters Plantenplein 1
  7221 CZ Steenderen

  T: 0575 450029
  E: contact@welzijnsteenderen.nl 

   

  Openingstijden

  Maandag: 09.00 – 17.00 uur
  Dinsdag: 09.00 – 17.00 uur
  Woensdag: 09.00 – 17.00 uur
  Donderdag: 09.00 – 17.00 uur
  Vrijdag: 09.00 – 17.00 uur
  Zaterdag: gesloten
  Zondag: gesloten