Voor de jeugd binnen de voormalige gemeente Steenderen organiseren we minimaal 6 keer per jaar KeiKids-activiteiten, bijvoorbeeld op het gebied van spel, cultuur en natuur.

Heb je nieuwe ideeën voor activiteiten of wil je helpen met de organisatie, neem contact op via contact@dekeisteenderen.nl! 

Whats-appgroep
Wil je graag als eerste op de hoogte gebracht worden van de activiteiten van KeiKids, zodat je geen activiteit meer mist? Meld je dan aan voor de Whats-appgroep.

Stuur een bericht aan Irina Bosman (06-20545544) dan word je aan de groep toegevoegd. Dit is een besloten groep, met alleen aankondigingen vanuit De Kei. Geen chat dus.

Tafeltennis na schooltijd
Verder kun je bijna elke middag na schooltijd (basisschool en middelbare school) naar dorpshuis De Kei komen om te spelen. Van 14.00 uur tot 17.00 uur staat de tafeltennistafel voor jullie klaar in het beweeglokaal.

Batjes en balletjes zijn aanwezig, je kunt gewoon binnenlopen en starten maar!

Jongerenwerker
Elke woensdagmiddag om 14.30 uur is er een jongerenwerker van de gemeente Bronckhorst bij De Kei voor jongeren vanaf groep 7 uit Bronckhorst. 
Wie vragen heeft, kan met Teun contact opnemen via: 0614173889.

De Kei is voor iedereen.
Er is geld beschikbaar voor wie mee wil doen, maar voor wie het financieel niet mogelijk is dit zelf te bekostigen. Neem contact met ons op via info@dekeisteenderen.nl of door Aniek Vogelzang of Jos Lohuis aan te spreken.

Agenda activiteiten voor de Kids

Geen evenementen gevonden!