Een jaar vol verrassingen bij Keispiratie


Een jaar vol verrassingen bij Keispiratie

Ook dit jaar zijn er maandelijks mooie en bijzondere Keispiratielezingen en -workshops. Elly en Marijke hebben een divers programma in petto vanuit de gedachte ‘Achterhoekers inspireren Steenderenaren’. Het programma start in oktober en de meeste lezingen en workshops zijn ‘s avonds.
Zo zal kunstenaar Rob Chevalier ons met kringloopmateriaal aan het werk zetten, kun je met bloemist Josja van Mierlo van het Bloemenlokaal een mooi kerststuk maken, komt Lenie van der Marel vertellen over al haar reizen en komt Lucel ten Have haar boek “Adembenemend” toelichten. Maar ook organiseren we de lezing “Spelen is leren”, een korte workshop klusjes in-en-om het huis, de workshop “goed fotograferen met je smartphone” en kun je ideeën opdoen over ecologisch tuinieren. In elke nieuwsbrief komt uitleg over wat er de maand erop gaat gebeuren en kun je je opgeven (en de kosten betalen) via de website. De Kei hoopt op enthousiaste reacties en veel deelnemers van alle soorten en maten en uit alle uithoeken!

Misschien vindt je de volgende berichten ook leuk:

Lasergamen met KeiKids

Voor leerlingen van groep 5 tot en met 8 organiseren we op vrijdagmiddag 1 maart een lasergame evenement waar je in de sporthal wedstrijdjes tegen elkaar gaat spelen.

Lees verder »