Dorpskamer De Kei op maandag

De Dorpskamer is een nieuwe samenwerking met Welzijn Steenderen.

De Dorpskamer is in samenwerking met de gemeente Bronckhorst, Stichting Stadskamer en Welzijn Steenderen/De Kei tot stand gekomen.

Het is een aanvulling op het uitgebreide aanbod van voorzieningen van Welzijn Steenderen en richt zich vooral op inwoners die zich eenzaam voelen en/of (nog) lastig aansluiting vinden bij de reeds bestaande activiteiten in Steenderen.

De Dorpskamer is een inloopvoorziening waar iedereen uit de gemeente Bronckhorst welkom is. Hierbij is een indicatie of vooraf aanmelden niet nodig. Je kunt dus gewoon binnenlopen! Er is altijd iemand aanwezig voor een praatje, een luisterend oor.
Wil jij meer maar weet je nog niet wat, of heb je zelf een idee? Dan kijken we naar wensen en mogelijkheden voor ontwikkeling en (weer) meedoen.
Ons publiek kan divers zijn dus voel je welkom om “samen een bakkie” te doen en te onderzoeken of de Dorpskamer iets voor jou kan betekenen.

De Dorpskamer in Steenderen is open in dorpshuis De Kei op:

  • maandag van 09.00-12.00 uur
  • donderdag van 12.00- 15.00 uur

Je ziet de roze dorpskamervlag dan buiten hangen en Jasper Geurts of Monique Ruesen zijn dan aanwezig om je te ontmoeten.