YogaFreedom (extern)

In dorpshuis De Kei wordt iedere dinsdagavond Yogales aangeboden door Elly Klompenhouwer.
Al meer dan 20 jaar beoefent Elly yoga en ze is gediplomeerd Saswitha-yogadocent.
Yoga gaat over ‘t leven en is voor iedereen die gezond is, gezond wil worden of gezond wil blijven. Het is vooral een methode om stress te verminderen, te onthaasten en het algeheel welbevinden te bevorderen.
De les wordt aangepast aan de behoefte van de groep. De ene keer actief, dan weer ontspannend waarbij beleving centraal staat.
Elly vertelt: “Door yoga leer je weer verbinding maken met jezelf en met je omgeving. Juist dit belangrijke aspect maakt dat ik graag in de Kei les wil geven, omdat de Kei voor mij voor verbinding met jezelf en iedereen staat. Ik nodig je daarom uit om een proefles te komen ervaren”.

Ook is er in De Kei Zwangerschapsyoga bij voldoende deelname. Dit is niet alleen gericht op de bevalling, maar ook juist vooral op de zwangerschap, en vanaf 14 weken zwangerschap kan je al deelnemen. Er is ook aandacht voor het moeder- en vaderschap en zijn er regelmatig partnerlessen waarin de partners praktische handvatten krijgen om te ondersteunen tijdens de zwangerschap en bevalling. Elly is ook neonatologie kinderverpleegkundige met veel ervaring op de kraam- en kinderafdeling.

Elly is bereikbaar op: 06-34490700
Vragen kun je via dit nummer stellen.

Contact Informatie
OPENINGSTIJDEN

Ma – vr: 09.30 – 16.30 uur
Za – zo: gesloten
M.u.v. geplande activiteiten

Aanmelden Nieuwsbrief
De Kei op social media
© 2024 – Welzijn Steenderen

Bevestigen van uw inschrijving

Uw inschrijving wordt pas bevestigd als u klikt op de link “Ja, meldt mij aan voor deze lijst” in de e-mail die naar uw wordt verzonden.

Wij vinden het leuk om u op de hoogte te houden via onze nieuwsbrief, maar zien u ook graag voor een kopje koffie in de Kei om u van informatie te voorzien.

Zoek