Ontdekkingsweek 30 maart – 3 april 2020

Komende periode zullen we jullie regelmatig op de hoogte houden van de dingen die staan te gebeuren in De Kei. De week na de officiële opening van de Kei (27 maart) hebben we uitgeroepen tot een ontdekkingsweek. Een week waar in allerlei éénmalige actieve workshops, lezingen en bijeenkomsten zullen plaatsvinden. Amuserend en ook serieus. Onze huidige activiteiten krijgen een extra feestelijk tintje, waar mensen spontaan kunnen aansluiten en om te kijken wat de activiteit inhoud en genieten van iets extra.

Het is de bedoeling dat er iedere dag om 14.30 uur iets voor de jeugd wordt georganiseerd. En dat er ‘s avonds iets te doen is voor jonge ouders of er een workshop is speciaal voor mannen. Kortom een variatie aan informatie, entertainment en activiteiten. Hiermee hopen we te laten zien wat de Kei allemaal zou kunnen bieden. Voor dit soort zaken hoef je Steenderen niet uit!

We nodigen dan ook alle mensen in en rond Steenderen uit om te komen kijken, te luisteren en mee te doen en in de toekomst met ons mee te denken en te helpen om het allemaal in Steenderen mogelijk te maken.

Misschien vindt je de volgende berichten ook leuk: