Kunst in De Kei

Vanaf 6 juli hangen er ruim vijftig kunstwerken in De Kei, gemaakt door drie kunstenaars. De schilderwerken zijn in diverse stijlen en technieken. De kunstenaars zijn de Steenderense dames H. Hendriks en Jacqueline Jansen en Frans Berentsen uit Vorden.

Het is verrassend om te merken dat, toen na de verbouwing van de Joannesschool tot De Kei de vraag zich opdrong waarmee de muren van de Kei aangekleed konden worden, er van verschillende kanten allemaal ideeën en namen werden aangedragen. En wat het meest verwonderde was dat er in en om Steenderen zoveel mensen bezig zijn met het maken van kunst dat een keuze maken moeilijk is.
Daarom werd besloten dat iedereen die iets wil laten zien of tentoon wil stellen zich mag melden. Of misschien dat men iemand kent die te bescheiden is, om zich bij ons te melden via contact@welzijnsteenderen.nl of via 0575-450029, dan mag diens naam ook worden doorgegeven. Er komt een lijst van mogelijke exposanten, die wat willen en kunnen laten zien. Om dan met deze lijst van mensen en ideeën minstens vier keer per jaar een andere expositie in De Kei te vullen.

Iedereen is welkom om in de kunstwerken te komen bekijken, de verbouwde Kei te bewonderen en een kopje koffie te drinken op anderhalve meter.
De Kei is elke weekdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Soms ook in de avond. In de toekomst zullen de openingstijden verder verruimd worden, hou daarvoor de website in de gaten.

Misschien vindt je de volgende berichten ook leuk: