29 februari bijeenkomst MS Vereniging Nederland in De Kei


Meebeleven van symptomen

Donderdag 29 februari organiseert MS Vereniging Nederland weer een bijeenkomst voor mensen met MS, hun naasten, zorgprofessionals en andere belanghebbenden.

Landelijke voorlichter mevrouw Anquelien Visser neemt de deelnemers, op een unieke manier, mee in hoe een MS patiënt symptomen kan ervaren. Met de zogenaamde “experience toolkit” laat zij de deelnemers symptomen “meebeleven”.  Anquelien presenteert, informeert en beantwoordt vragen van de deelnemers. Wil je de ongemakken van MS beter begrijpen of wil je juist nog meer begrip vragen? Kom zelf, neem vooral anderen mee en ontmoet elkaar.
Vanaf 19.15 uur gaan de deuren van De Kei open. De bijeenkomst duurt van 19.30 uur tot 21.00 uur. Het dorpshuis is volledig rolstoeltoegankelijk en er is parkeergelegenheid voor de deur.

Vorig jaar startte landelijke MS Vereniging de contactgroep voor de Achterhoek vanuit De Kei. De bijeenkomst op 29 februari is de eerste bijeenkomst van meerdere in 2024. Nieuwsgierig, suggesties voor de contactgroep of zin in contact? Laat het vooral weten en stuur een berichtje naar info@msvereniging.nl t.a.v. mevr. K. Zwaga. Het dorpshuis vindt u op het Burgemeesters Plantenplein 1, 7221 CZ in Steenderen.

MS-vereniging Nederland
MS Vereniging Nederland is de enige belangenvereniging in Nederland voor mensen met multiple sclerose (MS) en hun naasten. Kerntaken zijn belangenbehartiging, lotgenotencontact en informatievoorziening. De vereniging komt op voor de belangen van de 8.500 leden en werkt vanuit 19 regio’s verdeeld over Nederland. Met de start van de contactgroep in Steenderen breidt het netwerk van de vereniging zich verder uit in Gelderland. Kijk voor meer informatie over de vereniging op www.msvereniging.nl

Misschien vindt je de volgende berichten ook leuk: