Huttendorp 2024

We gaan weer huttenbouwen in Steenderen!!

Huttenbouwers van Steenderen opgelet.
Na het grote succes van vorig jaar wordt er deze zomer weer een Huttendorp georganiseerd.
In de laatste week van de zomervakantie, op donderdag 22 en vrijdag 23 augustus van 09:30 tot 16:00 uur, gaan we het vertrouwde ijsbaanterrein, aan de Toldijkseweg 13, weer omtoveren tot een huttenparadijs.

Het is voor kinderen uit de voormalige gemeente Steenderen die komend schooljaar naar groep 3 gaan tot en met de kinderen die afgelopen jaar in groep 8 zaten.
Het is de bedoeling dat je 2 dagen aanwezig bent!
Kosten voor deze dagen bedragen €10,- per kind.

Opgeven kan via het aanmeldformulier dat uitgedeeld wordt op de basisscholen of te downloaden op is www.dekeisteenderen.nl. Graag invullen en in de speciale Huttenbrievenbus doen.
Deze Huttenbrievenbussen staan bij De Kei in Steenderen, basisschool De Pannevogel in Steenderen en basisschool De Rank in Toldijk.
De aanmeldformulieren kunnen ingeleverd worden van woensdag 22 mei tot en met vrijdag 31 mei.
Meer informatie en de spelregels zijn te vinden op het aanmeldformulier.

Ook voor deze dagen zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen om de 2 dagen in goede banen te leiden, zodat het een onvergetelijke dagen worden voor alle kinderen die deelnemen!
Dus ben jij die mama of papa, oma of opa, of wil je graag helpen. Laat het ons weten, want elke hulp is welkom om er onvergetelijke dagen van te maken.
Je kunt je aanmelden als vrijwilliger via het aanmeldformulier of door een e-mail te sturen naar huttendorp@dekeisteenderen.nl.

Hopelijk tot dan!

Organisatie Huttendorp Steenderen

Aanmeldformulier en regels en voorwaarden Huttendorp 2024

 
Tags: , ,