Knutselen voor Foekepot

De komende KeiKidsactiviteit is op zaterdag 10 februari in de Pannevogel! 

Van 10.00 tot 11.00 kunnen de kinderen van de basisschool een lampion naar eigen voorkeur versieren.

Tijdens het versieren horen de kinderen meer over de traditie van de foekepot en zingen we het lied “foekepotterie”.

We vragen 3 euro als bijdrage, graag contant meebrengen.
Hiervoor krijgen ze een lampion, een lichtje en drinken met iets lekkers.

 

Wat is er nou leuker dan tijdens de foekepot op dinsdagavond 13 februari verkleed en zingend langs de deuren gaan en daarvoor snoep krijgen?
Met je zelf versierde lampion met lichtje erin natuurlijk!

Let op:

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail van De Kei, neem contact op met communicatie@dekeisteenderen.nl als dit niet zo is.

Voorwaarden:

  • Bij aanmelding ga je akkoord met het volgende:
    Wanneer je onverhoopt niet kan op de datum van de door jou geboekte activiteit , maak dan iemand anders blij door je ticket weg te geven of door te verkopen. Is dit een probleem neem dan contact op met De Kei.
    Wanneer er van de kant van De Kei wordt geannuleerd zal er een nieuwe datum worden aangeboden. Mocht deze nieuwe datum niet uitkomen, dan graag even overleggen met De Kei over eventuele geldteruggave.
  • Let op: vanuit de Kei laten wij graag zien waar we mee bezig zijn. Tijdens onze activiteiten worden daarom soms foto’s gemaakt. Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met beeldmateriaal en we plaatsen bij foto’s geen namen. Maar we vinden het belangrijk om jouw toestemming te vragen voor het gebruik de foto’s. Met je aanmelding vragen we daarom vooraf toestemming voor het gebruik van eventueel gemaakt beeldmateriaal. Wanneer je niet wilt dat er foto’s worden gebruikt, graag even contact met ons opnemen. Dan houden we hier rekening mee.