Zomermaaltijd zonder vlees

Om de zomer goed te starten hebben we op 12 juli de vegetarische barbecue, vorig jaar een groot succes, in de herhaling. We noemen het nu een zomermaaltijd, omdat er ook heel veel salades en andere bijgerechten zijn.

Vele lekkere recepten mogen in de herhaling, maar er zijn natuurlijk ook nieuwe recepten te proeven.

Je kunt je inschrijven bij de groep voorbereiders, erg gezellig, of bij de gasten.
Als voorbereider maak je de gerechten klaar, als je het leuk vindt en tijd hebt kan je ook bij het boodschappen doen betrokken worden.
We hebben 3 juli om 19.00 uur hiervoor het vooroverleg, handig om bij te zijn, geen noodzaak.

Er kunnen in totaal 30 gasten meedoen.

De voorbereiders starten om 17.00 uur.
De overige gasten komen om 19.00 uur.

Inschrijven kan tot uiterlijk 10 juli via de website van De Kei.

Heb je nog vragen voordat je je wilt inschrijven? Mail dan naar ine.galle66@gmail.com

Let op:

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail van De Kei, neem contact op met communicatie@dekeisteenderen.nl als dit niet zo is.

Voorwaarden:

  • Bij aanmelding ga je akkoord met het volgende:
    Wanneer je onverhoopt niet kan op de datum van de door jou geboekte activiteit , maak dan iemand anders blij door je ticket weg te geven of door te verkopen. Is dit een probleem neem dan contact op met De Kei.
    Wanneer er van de kant van De Kei wordt geannuleerd zal er een nieuwe datum worden aangeboden. Mocht deze nieuwe datum niet uitkomen, dan graag even overleggen met De Kei over eventuele geldteruggave.
  • Let op: vanuit de Kei laten wij graag zien waar we mee bezig zijn. Tijdens onze activiteiten worden daarom soms foto’s gemaakt. Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met beeldmateriaal en we plaatsen bij foto’s geen namen. Maar we vinden het belangrijk om jouw toestemming te vragen voor het gebruik de foto’s. Met je aanmelding vragen we daarom vooraf toestemming voor het gebruik van eventueel gemaakt beeldmateriaal. Wanneer je niet wilt dat er foto’s worden gebruikt, graag even contact met ons opnemen. Dan houden we hier rekening mee.