Workshop ‘Kleine klusjes in en om huis’

Keispiratie klust het voorjaar in!

Wéér een lelijk gat in de muur en een los tegeltje.
Dit overkomt ons allemaal wel eens; waarom doet die boor niet wat ik wil, ik haat schuren, waarom kan die verf er niet gewoon lekker dik op? Allemaal vragen en puzzels over de kleine klusjes in en om ons huis, terwijl het zo fijn is als dat ophangen van een schilderijtje en het zelf onderhouden van je kozijnen soepeltjes loopt!
We hebben daarom twee kluskanjers bereid gevonden je ‘klus-vaardiger’ te maken!
Reint Baltes en Hanneke Gosselink komen op donderdagavond 14 maart in De Kei uitleg geven hoe je dat eenvoudig kan doen. Keispiratie organiseert dan de workshop ‘Kleine klusjes in en om het huis’.
Ze laten je zelf uitproberen (met je eigen boor, die kan je meenemen) hoe je kan boren, waar je op moet letten als je schildert en hoe je iets ophangt!
Kom zelf ontdekken waar je op moet letten bij:

  • schilderen en plamuren
  • kitten
  • boren in beton, steen en hout
  • gebruik van pluggen

Voor € 7,- heb je een leuke en leerzame avond! Koop hieronder je ticket!

Let op:

Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail van De Kei, neem contact op met communicatie@dekeisteenderen.nl als dit niet zo is.

Voorwaarden:

  • Bij aanmelding ga je akkoord met het volgende:
    Wanneer je onverhoopt niet kan op de datum van de door jou geboekte activiteit , maak dan iemand anders blij door je ticket weg te geven of door te verkopen. Is dit een probleem neem dan contact op met De Kei.
    Wanneer er van de kant van De Kei wordt geannuleerd zal er een nieuwe datum worden aangeboden. Mocht deze nieuwe datum niet uitkomen, dan graag even overleggen met De Kei over eventuele geldteruggave.
  • Let op: vanuit de Kei laten wij graag zien waar we mee bezig zijn. Tijdens onze activiteiten worden daarom soms foto’s gemaakt. Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met beeldmateriaal en we plaatsen bij foto’s geen namen. Maar we vinden het belangrijk om jouw toestemming te vragen voor het gebruik de foto’s. Met je aanmelding vragen we daarom vooraf toestemming voor het gebruik van eventueel gemaakt beeldmateriaal. Wanneer je niet wilt dat er foto’s worden gebruikt, graag even contact met ons opnemen. Dan houden we hier rekening mee.