De Kei is er voor iedereen

Vanuit De Kei doen we ons best om een zo breed mogelijk aanbod van activiteiten en diensten te organiseren. Voor senioren tot kids (van baby tot tiener) en alles er tussenin. 

Maar wat als je het geld niet kunt missen om mee te kunnen doen aan onze activiteiten? Omdat je het geld hard nodig hebt om je boodschappen en huur/hypotheek te betalen?
 
Stichting Welzijn Steenderen is partner binnen De Kei. Wij vinden het belangrijk dat iedereen betrokken kan blijven bij sociale activiteiten. Geld mag dus nooit een rol spelen!

Er zijn potjes beschikbaar voor wie mee wil doen, maar voor wie het financieel niet mogelijk is dit zelf te bekostigen. Dus wil je bijvoorbeeld aansluiten bij de broodmaaltijd of gun je je kinderen een middag lasergamen of knutselen? Neem contact met ons op! 

Dat kan op verschillende manieren:

  • via het Sociaal Team;
  • door contact op te nemen via info@dekeisteenderen.nl;
  • of door Aniek Vogelzang of Jos  Lohuis aan te spreken.

Misschien vindt je de volgende berichten ook leuk:

Eten zonder vlees collage

Diner op De Kei groot succes

Op 1 maart heeft het laatste diner plaatsgevonden uit de serie ‘Samen lekker eten zonder vlees’. Aan het enthousiasme van de gasten was af te leiden dat de diners zeer geslaagd waren. Op veler verzoek zullen daarom in het najaar weer nieuwe diners worden gepland. Houd hiervoor de nieuwsbrief of de website van De Kei in de gaten.

Lees verder »