Gezondheidscheck 55+

De gezondheidscheck is bedoeld voor inwoners van 55+ en wordt afgenomen door een fysiotherapeut, een praktijkondersteuner en de beweegmakelaar. De check bestaat uit een algehele fitheidstest die focust op uithoudingsvermogen, lichaamskracht en lichaamswaarden. Ook worden de bloeddruk, cholesterol en de glucosewaarden gemeten. Tenslotte wordt de valrisico test afgenomen en krijgt u informatie over Positieve Gezondheid. Uiteraard mogen er ook onderdelen van de test overgeslagen worden.

Aansluitend geven de aanwezige professionals u een advies op basis van uw resultaten. Het is handig om gemakkelijke kleding aan te doen (sportkleding is niet nodig).

Tijd en locatie

De check vindt plaats van 9:30 tot ongeveer 11:30.

Woensdag 20 september          Indoor Sport Vorden
Donderdag 21 september         De Kei Steenderen
Vrijdag 22 september                de Hessenhal Hoog-Keppel

Aanmelden kan via: www.bronckhorst.nl/gezondheidscheck-55

Klik hier voor de flyer

Misschien vindt je de volgende berichten ook leuk:

Bijzondere ervaring in De Kei afgelopen februari

Donderdag 29 februari organiseerde de MS Vereniging Nederland een bijeenkomst in dorpshuis De Kei. Ruim 20 deelnemers uit de Achterhoek kwamen naar Steenderen en beleefden de avond mee. De bijeenkomst, van de contactgroep van de vereniging voor de Achterhoek, wordt op donderdag 30 mei opgevolgd door een bijeenkomst over MS en revalideren.

Lees verder »

Tuinclub De Kei

Elke dinsdagavond is er een clubje vrijwilligers actief om de tuin van De Kei bij te houden en zo mogelijk te verfraaien.Ook zijn er plannen

Lees verder »