Keispiratie lezing “Spelen is leren”

Update: De lezing gaat niet door

In mei heeft het BabyPeuterCafé geïnteresseerde ouders en opvoeders een lezing aangeboden. Deze is echter door omstandigheden niet doorgegaan, en daarom is er een nieuwe kans! Speltherapeut Tinja Postma en kindercoach Sigrid Wessels, zijn weer bereid de lezing te verzorgen, nu op maandag 13 november om 20.00 uur met inloop vanaf 19.45 uur.

Spelen is voor jonge kinderen vanzelfsprekend en een behoefte. Spelen is leuk. Spelen zorgt voor een fijn gevoel en hoe mooi is het als je dit met gezinsleden of vrienden samen kunt doen. Het kind en vaak ook de ouders staan er (gelukkig) niet bij stil hoe belangrijk dit spel is voor het kind. Een kind dat speelt, maakt niet alleen plezier, maar is ook hard aan het leren. Spelen is namelijk goed voor zo’n beetje alles, voor de ontwikkeling van de motoriek, maar ook voor de cognitieve en sociale ontwikkeling.

Een leuke en interessante avond voor iedere ouder, grootouder en professional!

Misschien vindt je de volgende berichten ook leuk:

opschoondag

Steenderen schoon

In het kader van de Landelijke Opschoondag zal op 23 maart een groep mensen vanaf De Kei vertrekken om Steenderen binnen de dorpsgrenzen van zwerfvuil te ontdoen. Doe je mee?

Lees verder »