Kermis voor senioren in De Kei door Steenderense Kermiscommissie

Woensdag 7 september 2022

De kermis is er voor iedereen, dus ook voor onze senioren. Daarom organiseert de Steenderense Kermiscommissie het seniorenvermaak in De Kei. Van 14:00 tot 16:00 uur zijn alle senioren uit ons dorp en de omgeving van harte welkom. Belangstellenden kunnen dan gezellig genieten van de georganiseerde activiteit(en).

Ook dit jaar zal Rita Oldenhave voor de aanwezigen zingen. Een gezonde mix tussen Nederlandstalige nummers en Duitse schlager is de voorspelling. Het belooft al met al een gezellige middag te worden.

Bezoekers van deze middag zijn niet verplicht om zich op te geven. Gedurende de middag kunnen bezoekers vrijblijvend in- en uitlopen. Daarnaast wordt men in de gelegenheid gesteld om een vrije gift te doneren in de daarvoor bestemde melkbus.

Zien wij u woensdagmiddag ook?

Misschien vindt je de volgende berichten ook leuk:

Zomerbarbecue NoaLies op De Kei

Dinsdagmiddag, 8 september, hebben ongeveer 15 gasten van dagbeleving NoaLies genoten van heerlijke barbecue-gerechten. Rechtstreeks van het vuur en met sausjes en vers gebakken stokbrood

Lees verder »

KeiKids workshops

Doe jij mee met onze Kei leuke workshops? Koekjes bakken voor groep 1 t/m 4 Naast het bakken zijn er ook nog andere vrolijke activiteiten te

Lees verder »