Kunst-4-daagse in De Kei

De Kei is dit jaar van 9 tot en met 12 mei van 10.00 uur tot 17.00 uur locatie voor een aantal deelnemende kunstenaars aan de Kunst-4-daagse Bronckhorst.

Joan Kutsch Lojenga
Maker van Beelden. In 2002 begon Joan te werken in steen. De soorten steen die ze gebruikt zijn: speksteen, serpentijn en albast. Soms werkt ze met hardere steensoorten, zoals marmer en springstone. Als ze met de steen bezig is, gaat ze op in een proces van kijken, aanraken, voelen en loslaten. De organische vorm die uiteindelijk ontstaat, wordt haar aangereikt door de steen.

Natalie Westerbeek
Korte weergave waar haar schilderwerk over gaat; het zijn werken op paneel met een onderschildering van gesso met in lagen opgebrachte olieverf.
Haar werk gaat over licht en donker binnen haarzelf. De balans daartussen zoeken, voelt helend voor haar. Een schilderwerk is voor haar succesvol, wanneer de beschouwer helende werking ervaart door haar werk.

Marion Buijink
Stap binnen in de wereld van visuele poëzie, waar elke klik van de camera een uniek hoofdstuk vertelt. Marion ontsluiert de kunst van het samenvoegen van meerdere foto’s tot harmonieuze werken die de grenzen van de fotografie tarten. De naadloze techniek, waarbij foto’s met precisie worden samengevoegd, creëert een spannend visueel werk, dat vraagt om nadere verkenning.

We zijn open van 10.00 tot 17.00 uur.

Iedereen is van harte welkom om binnen te lopen en te bewonderen.

Misschien vindt je de volgende berichten ook leuk:

Vitaal 2023 in

Workshop door Rien Scholten Inleiding.Wellicht start januari 2023 weer met allerlei goede voornemens om gezond te beginnen. Minder te drinken, meer te bewegen , te

Lees verder »