Met Omroep Gelderland op pad

Eerste opname dagen

Onder leiding van het team van Omroep Gelderland en natuurlijk presentatrice Angelique Krüger, hebben twee vertegenwoordigers per deelnemend Dorpshuis op 19 en 20 september een rondrit gemaakt langs de genomineerde locaties.
Namens De Kei gingen Jasper Geurts (sociaal cultureel werker en beheerder van de Kei) en Martin Nieuwenhuis (lid van het bouwteam en vrijwilliger) mee in de bijna 50 jaar oude touringcar.
De eerste dag werden de dorpshuizen in Twello, Steenderen en Loil bezocht.
In De Kei is een, door onze enthousiaste vrijwilligers voorbereide, heerlijke lunch gebruikt. De deelnemers van de andere dorpshuizen waren onder de indruk van ons prachtige gebouw, de tuin en het enthousiasme van de aanwezigen.

De tweede dag werden de dorpshuizen in De Horst en Varsseveld bezocht. Er zijn door Jasper en Martin de nodige contacten gelegd en ideeën opgedaan. Volgens Jasper kan De Kei zich zeker meten met de overige genomineerden: “Het wordt een nek aan nek race. Er zijn grote verschillen tussen de deelnemende dorpshuizen, maar ik ben echt onder de indruk van het enthousiasme, de creativiteit en de betrokkenheid van al die vrijwilligers. Hoewel we veel positieve reacties hebben gehad op De Kei, hebben we alle publieksstemmen hard nodig”.

We kunnen het dus niet vaak genoeg blijven zeggen; ga stemmen tussen 27 oktober en 9 december op de volgende link dorpshuisvanhetjaar.nl

Misschien vindt je de volgende berichten ook leuk: