Try-out CineKei

CineKei, het nieuwe filminitiatief in De Kei, luidt op 5 juli de zomervakantie in met een hilarische try-out! Lees hier hoe je een ticket kan bemachtigen.

De film die we gaan vertonen is een  aanstekelijke tragikomedie (2023) van Will Koopman, waarin een gevarieerd groepje 70-plussers op een groepsreis met een busje naar Zuid-Frankrijk trekt. Net over de grens is er volop onenigheid in het gezelschap. Reisleider Thijs heeft de organisatie zwaar onderschat. Maar gaandeweg de vakantie ontstaan er vriendschappen, worden geheimen gedeeld en stappen de oudere reizigers steeds meer uit hun comfortzone. Je bent immers nooit te oud voor nieuwe ervaringen en nieuwe avonturen…..

Met onder meer: Jeroen Krabbé, Renée Soutendijk, Kees Hulst en Olga Zuiderhoek.

Inloop vanaf 19.00 uur, er staat koffie en thee voor je klaar en er wordt na afloop een drankje geschonken.

De film begint om 19.30 uur.

Let op: de films worden vertoond in het vergaderlokaal, toegankelijk via enkele treden. Lastig voor rolstoelgebruikers, er wordt gewerkt aan een oplossing. Er is wel een leuning.

Het CineKei-team is volop bezig met plannen maken voor de komende nazomer-, herfst- en wintermaanden.
Wij houden je uiteraard op de hoogte via de Nieuwsbrief van De Kei.
Heb je een suggestie voor een goede film laat het ons weten.

Klik hier om je ticket te kopen.

Misschien vindt je de volgende berichten ook leuk:

Rob Gosselink overleden

We hebben helaas vernomen dat één van onze vrijwilligers op 10 december jl. is overleden.Rob Gosselink, actief als coördinator en docent bij de “Creatief met

Lees verder »