Workshops ‘Lekker koken zonder vlees’ krijgen vervolg

Op De Kei worden dit jaar workshops aangeboden onder het thema ‘Lekker Koken zonder Vlees’. De eerste drie workshops Wintergerechten, Eenpansgerechten en Vleesvervangers waren al direct een groot succes. Een nieuwe reeks staat daarom nu gepland!

In de prachtige en goed uitgeruste keuken van De Kei bereiden de deelnemers drie gerechten onder begeleiding van hobbykoks Ine Galle en Babette Werdmölder. Daarbij krijgen zij uitleg over ingrediënten, wijze van bereiding en smaken. De kunst is vervolgens om de drie gerechten tegelijkertijd klaar te hebben om te serveren. Dat vraagt scherp vooruitdenken en een goede onderlinge communicatie.

Ondertussen worden er onderling ideeën uitgewisseld en leren de koks elkaar ook wat beter kennen. Voor Babette en Ine is het doel vooral om te inspireren en mensen te laten ervaren hoe je heerlijke en volwaardige maaltijden kunt bereiden, waarin vlees niet gemist wordt.

Elke workshop eindigt met het verorberen en uiteraard beoordelen van de eigen gerechten. Dat levert een gezellige maaltijd op, aan een prachtig gedekte lange tafel.

De eerste drie workshops waren snel vol en de ervaringen zijn positief. Daarom zijn de volgende drie nieuwe workshops gepland tot de zomer.

vrijdag 14 april van 17.30 tot 21u thema buitenlandse gerechten (max 8 deelnemers, € 10 pp.)
vrijdag 12 mei van 17.30 tot 21u thema maaltijdsalades (max 8 deelnemers, € 10 pp.)
zaterdag 10 juni van 17.00 tot 22u thema barbecue (max 20 deelnemers, € 15 pp.)

Heb je interesse om mee te doen? Kijk hier voor tickets!
Let op: als de workshop vol is kan je via ine.galle66@gmail.com je interesse aan geven voor de wachtlijst.

Heb je eerst nog vragen, mail Ine (ine.galle66@gmail.com) of Babette (bwerdmolder@xs4all.nl)

Misschien vindt je de volgende berichten ook leuk: